dilluns, 20 d’octubre del 2008

NOTES

Si,e decidit posar notes a unes cosetes que e escoltat ultimament.Comencem:
El senyor president de l´associació de gasoliners de Catalunya es queixa.A veure,es veu que les gasolineres tenen la obligació de tenir un stock de gasolina,i desde que la compren fins que la venen,el preu varia.Fins ara el preu sempre pujava,el que volia dir que la venien més cara,i aqui ningú ha dit mai res.Pero be,ara que a baixat el preu,li a faltat temps per sortir a dir que estan perdent calés,jajajajaja.Quina barra!!!!Fem una cosa:li tornem els que perdin ara,i que ells tornin els que ens han estat roban fins ara.Patetic.Suspens.
Segon:el conseller Nadal.Fa una setmana deia al minoria absoluta que no era convenient posar-li el nom de Camp Nou a cap parada de metro.Doncs ahir surt a TV3 dien que aixó ja estava fet.Cap gag del Polonia ho podria haver fet millor.nota:Suspens
Mes:el germà del senyor Carod Rovira.Enviat a Paris a la casa de la cultura catalana a fer no se sap molt be el que,ni se saben els seus merits,pero si es sap el seu sou:gairebé 90.000 euros anuals.No esta gens malament.Nota:Suspens.
Els oients de no se quin pograma de Racc1,on van trucar per una majoria de gent dient que la roba interior de color carn hauria d´estar prohibida,ja que es molt poc sexy.Perque coincideixo amb ells una bona nota:excel-lent.
La ultima:per mi.Fa un temps que em molesten certes coses,i en lloc de callar i riure les gracies com fan molts,les dic i després a vegades fins i tot m´arrepenteixo.Potser és la meva petita crisi dels 31.Nota:Suspens.
Més notes,en properes evaluacions,jejeje.

6 comentaris:

Àlex ha dit...

Jajajaja coincideixo en la majoria, ara la de que la roba interior no és sexi! Tot depèn de quina! La d'home estariem d'acord `però de dona n'hi ha de tot tipus i per exemple segons quins tanguilles no em diràs que no queden bé jejje O sostenidors brodats que són la mar de monus!

erola ha dit...

perdó per la ignorància, però qui són aquests penguins de l'ascensor?

Apropo notes: estoy en ello, 60 compositions and 60 more tests on unit 1 !! i amb aquestes ja en tinc prou de moment.

smuack

jojinus ha dit...

Alex,ja esta corregit.Mira-ho i em dius que et sembla ara,jeje.

Mina Nabona-Jassans ha dit...

M'encanta segons quina roba interior de color carn, especialment en persones que la pell la tenen més blanca, més fosca, més grogosa o més vermella. La qüestió és no menystenir el contrast.

Els eslips blancs o amb dibuixets petits repetits (per exemple, de bob esponja) em semblen LLETGÍSSIMS en segons qui, i en segons qui altre li queden fantàstics.

O sigui que no combrego amb el suspens. Tans caps, tants barrets: coses que a mi em queden bé a un altre no, i viceversa.

lachicaquesecomplicabalavida ha dit...

Bé, es veu que l'únic que ha cridat l'atenció del teu post és el tema de les calcetes, tot i que he de dir que em sembla dels més interessants que he llegit darrerament en aquesta nostra santa bloggesfera (i no precisament pel tema de la roba interior, que sigui dit de pas, estic amb tu, la de color carn és horrible...) Boníssim anàlisi de la nostra actualitat resumit en unes poques línies.

Ara bé, t'equivoques en un dels suspensos, i és precisament en el teu. Crec que ja tocava que comencessis a dir més el que penses sense abans racionalitzar si feries o no amb el teu comentari. Xicotet, cal sinceritat, i a qui no li agradi, que no miri, o no escolti. Així que jo et dono un aprovat i amb nota.

Àpalins, segueix així.

Petonicos!

Àlex ha dit...

Emssss d'esto... jajjaja Ja veig que va sent hora de canviar les lentilles mensuals xD Totalment d'acord amb lo de la roba interior color carn xD