dimarts, 11 de març del 2008

VOT INUTIL

Després d´observar que molts amics estan sumament contents per la victoria de zp a les eleccions espero qeu a mi també m´agafi aquest virus i em faci ser optimista.
Ara els catalans serem més feliços,ja que decidiran per naltrus desde Madrid,que allá si que saben gastar be els nostres calés.Publicaran les balances fiscals,i ens tornaran els nostres calés.Rodalies funcionará com mai,els peatges serán gratuits.
Graciés a la seva política d´habitatge,podreu estar tranquils,tots tindrem pisos barats,l´aeroport del prat será la sucursal de Barajas,la Alvarez seguirá sent la nostra gran amiga,tindrem la sol-lució al problema economic amb Solbes:no mengeu pollastre,mengeu conill,i no deixeu propina,si senyor,quin crack.
Desapareixerá el problema que se´ns ve a sobre,el de l´atur,graciés a les polítiques de preparació de la mà d´obra barata,i els convertirem a tots en enginyers aeroespacials,pujarem el sou mínim a l´altura d´Europa,unes 3 vegades més i Espanya encapcelaráel G8.Kosovo será reconeguda per tothom,ja que el Moratinos canviará i li donará els seu suport incodicional.
Per fi s´acabará l´epoca del seny català,i vindrá la rauxa,amb el nostre president,en Montilla amb la seva marxa.
Suposo,però,que seria pitjor amb el pp.Per mi es com si anés al llit amb una lletja,i l´endemà al matí,al mirarli la cara,tingués que pensar:l´altre era més lletja,quin consol.Millor ana a dormir sol.
Ah,i el famós vot util no serveix per res,ja que els considero a tots,si a tots, uns inutils,amb lu cual cap vot pot ser util!!!!!!!!

6 comentaris:

DVDPG ha dit...

No ho has fet bé això Jordi.... El got s'ha de mirar er la part plena i no per la buida...

lachicaquesecomplicabalavida ha dit...

No vull entrar en batalles dialèctiques amb tu i menys per temes polítics. Potser, però, t'hauries de mirar una mica el melic i pensar si aquells a qui consideres un vot inútil (els que no servien per a deixar de banda el PP) han fet alguna cosa per tu aquests anys.... O és que els teus estimats amics t'han servit d'alguna ajuda??? Per altra banda, com t'atreveixes a criticar les posicions dels altres si ni tan sols vas anar a votar? Què bonic es viu des dels mons de yupi, Gio..... Si, jo vaig votar, com diuen, al menos malo i bàsicament perquè el PP no guanyés. El meu vot va ser "útil" i no del tot ideològic, perquè saps que les meves posicions són més esquerranes que les del PSOE. Però m'estic fent gran i la ideologia amb els anys s'esborra i, a més, desprès de les eleccions del 2004, em vaig plantejar a mi mateixa si valia la pena mantenir els ideals, o bé anar de cara a barraca. Xiquet, s'ha de ser pràctic en aquesta vida..... Res, que no volia dialèctica, però t'he fotut un rollu.....

Com dius tu:
Apa, siau!

Ah, i m'ho deixava..... De fet, amb Aznar vivíem millor, no???? Me cagun tot......

erola ha dit...

Uf quin tema guapo! estàs creant molta controvèrsia, malgrat tot només dir que, com molt bé saps, crec que s'ha d'anar a votar, malgrat tot.

D'altra banda no sé què més dir, potser que, com molt bé deien uns tertulians a la ràdio, la vida continua a partir del 9 de marc i que com deia algú fa temps, panta rhei, 'tot passa i res és queda igual'.

A doppo,

Àlex ha dit...

Jejeje ai la política que encèn els ànims! xD
Doncs a mi si m'ha semblat útil. Puc estar d'acord amb tu en moltes de les afirmacions, tot i aíxí ja et dic considero el que hi ha un mal menor.
Per altra banda Espanya ha superat Itàlia en renta per cápita. I no sé els demés però a nivell personal les coses van molt millor que fa 10 anys per exemple... Tot i que no gràcies als polítics cert jejeje

Deixem que es barallin els polítics entre ells jajaja que ells almenys s'ho cobren i bastant bé ;P

Carme ha dit...

No comments. Cada vegada m'avorreix més aquest tema...

KidNova ha dit...

Malament quant en lloc de decidir tu mateix deixes que algú decideixi per tú.