dimarts, 19 d’agost del 2008

DISFRUTANT UNS DIETS

e,com alguns ja sabeu,estic passant uns diets de vacancetes a Andorra,per desconectar una mica de tot.En principi,no hauria de connectar-me,pero ara m´ha vingut de gust,i com a les vacances vull fer això,és a dir el que em ve de gust,em connecto un momentet.
Aixó d´anar sol pels llocs té,com tot el seu o i el seu dolent.
Et fixés en coses que abans no t´havies fixat,sobretot a les hores del menjar.
Una de les coses que e pogut veure en un moment es el pessim vestit dels guiris.El seu sentit del ridícul és inexistent:nautiques,pantalons curts i mitjons blancs.És bonissim!
Avui m´he passat el dia pels museus d´Andorra.Aquesta get s´esta esforçant molt en que la gent tingui altres tius d´opcions a part de la neu.Molt recomanable
Ja explicaré més coses del que he fet,po avui ja n´hi ha prou.
Bé,vaig a assaborir una cervesseta,i a dormir.
Apa siau!

4 comentaris:

lachicaquesecomplicabalavida ha dit...

Ves quina sorpresa...... No actualitzes el blog ni a tirus i esperes a estar a Andorra per a fer-ho.... Si és que..... Buenu, disfruta molt del que et queda i fixa't en moltes més coses. Viatjar sol, per a mí, té l'avantatge de poder fer el que et rota, quan et rota, sense necessitat de complaure els desitjos de la resta, només els teus.... Té els seus inconvenients, com ara no poder parlar gaire, però a vegades va taaaaan bé estar uns dies amb el propi silenci.... jejejejejejejeje

M'has donat tanta enveja sana que ja m'estic preparant una nova escapada a la meva Asturias patria querida que no trigarà en arribar.... (Va ser tan guay desconectar de tot i tothom durant 4 dies....)

Àpalins, lo dicho, a gaudir que són dos dies i la meitat ens els passem dormint.

Petonicos!

Àlex ha dit...

Ieeeppp andorrenyuuuuuuuuuuu jajaja
Res que provin aquests dies, que puguis desconnectar tot el que necessites, i en fi fer el que et vingui de gust! La temperatura segur que hi acompanya moltíssim. A cuidar-se!

Carme ha dit...

Descansa i fes el que et roti, que amb lo currante que ets, t'ho mereixes. Porta'm un formatge, jejeje!!!
Un petonet, wapo!!!

lachicaquesecomplicabalavida ha dit...

A vore si mos posem les piles i de veres expliques algo dels dos viatges..... No hi ha res com tenir diners.... Res, enveja pura i dura. Tot i que aquesta venada viatgera no te la coneixia pas.... Sorpresas te da la vida.